Under en heldag i slutet av augusti ska det paddlas kanot i 2-mannalag. Förutom en trevlig aktivitet som innehåller spänning och utmaning, musik och stor musselbuffé till kvällen så har vi många anledningar att bjuda upp till en hederlig sensommarfest med aktiviteter för alla åldrar.

Med anor från 20-talet och ännu Macfie som entreprenör, den här gången Harry Macfie som låg bakom tillverkningen av ”Macfiekanoten” här på Lyckorna. Det tillverkades drygt 100 kanoter och än idag finns en vänförening till Harrys minne.

Lördagen den 30 augusti erbjuder klocktornet event, 30 lag att göra upp om den åtråvärda musselstatyetten. Varje heat består av 6 st 2 mannalag. Starten sker från bryggan och sedan runt årets specialkomponerade bana. Musselracet är en tävling och dag med mycket skoj för hela familjen, företaget eller klubben. Det blir en fartfylld dag som startar med registrering och gemensam brunch för att avslutas med en musselfrossa och ett rockkresendo som får hela bryggan att gunga. Konferencieren håller ordning på tävlingen och bjuder deltagare och publik på upptåg, underhållningen står ”Martin Hallberg” för.

Dagen i ordning
10:30 Registrering i Klocktornet
11:00 Brunch i Klocktornet
13:00 Första start
16:45 Final

Afterrace
17:00 Partypatrullen på Lyckorna Brygga
After afterrace
19:00 musselbuffé
20:00 prisutdelning,
21:00 Fullt ös med ”martin hallberg”

Fakta
heldagspass 395 pp
brunch, tävling (kanot, paddlar och flytväst) och buffé och party
Kvällspass 295 pp
Anmälan sker ger genom inbetalning på BG xxx märk betalning med lagnamnet

Pin It on Pinterest

Share This