Förslag på bröllopsmeny

Förrätter

*Sotad kalvtartar-rostade hasselnötter- forellrom- rädisor- sparris
*Smörstekta pilgrimsmusslor picklade primörer- pumpacremé- citrusemulision- kavringcrust
*Fröjalax 39˚c- kallixlöjrom- äpple- gurka- syradlök – dillcréme-brynt soyavinaigrette

Varmrätter

*Salthalstrad kummelrygg- tryffel och färskost brässerad blomkål-svamp och potatisrösti- bondbönor- sidfläsk- rostad hasselnötsvierge
*Pocherad torskrygg- ägg och dilltorn- brynt smör-primörer- pepparrot
*Nattstekt oxfilé- kalvbräss- grönärtcremé-gräddglaserad ostronskivling- confitbakad potatis- primörmorötter

Desserter

*Havtornsparfait- vitchokladmousse- maräng- rårörda hallon- chokladcremé
*Citronpannacotta- vaniljglass- salta mandelsmulor
*Créme brulé- björnbärssorbet- dulche de leche

Mousserande vin vid ankomst 375 kronor/buteljen
Meny 565 kronor/kuvert
Vin till maten rött/vitt från 345 kronor/flaska
Sött vin till desserten från 85 kronor/glas
Bröllopstårta (Ni fixar och tar med) 45 kronor i skär avgift/kuvert
”Avec” från 80 kronor/4 cl.
Kaffe/The 35 kronor
Cirka 1065 kronor/kuvet

wedding1

Pin It on Pinterest

Share This